1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...
Nem vagy belépve.
Megéri... (jedi-karmozdulat:)
Kijelentkezve
Hol vannak már a régi szép idők, amikor még 598 ft-ért mentek az Osirisok, és 998-ért az Exkluzívok...
És ezekből az árakból még jött le, amikor a kiadótól rendeltünk. ![]()
Kijelentkezve
Én még annak idején megvettem a Ghouzm gyöngyeit és az akkori ára 248 Ft volt.
Ha jól megnéztem, akkor 1994-ben lehetett ennyi. Azóta eltelt 14 év... no comment
Kijelentkezve
'94-ben még 200 forintért írtam cikkeket az egyetemi lapba... és havi 600 volt a kolesz. Nem csak a könyvek ára emelkedett.
Kijelentkezve
Na de miko'? 56-ban? ![]()
Van összefüggés a gennymanók és az infláció között?
Kijelentkezve
Biztos ellopizták a genymanók a sok pénzt az államkasszából és így nagy lett az infláció is. Erről is ők tehetnek. Egyébként rájöttem, hogy nem is annyira szeleburdiak ezek a manók, nagyon is ravaszak, dörzsöltek tudnak lenni, ha a helyzet éppen megkívánja. ![]()
Kijelentkezve
Ma beugrottam a Sárkánytűzbe megvenni a Kalózkirályt de közben rám akaszkodott pár gennymanó is végre valahogy ![]()
Kijelentkezve
Ennek nem örülnék még lenyúlják az avatarod ezüstnek hitt bőrét és eladják a piacon
.
Kijelentkezve
A kis szemetek... ![]()
Kijelentkezve
Nemrég egy ismerősöm elolvasta 3 óra alatt.
Ebből gondolom, hogy legalább gördülékeny lett a szöveg. ![]()
Kijelentkezve
Az olyan írásokat szeressük
De nem tudom mikor állok majd neki. Szóval lehet hogy egy évig is várható hogy neki essek ( volt erre is példa
) Ha érdekel a véleményem majd megírom Tim & Winney.
Hmm.
Utoljára szerkesztette Silver (2009-10-31 22:41:36)
Kijelentkezve
Silver írta:
Ma beugrottam a Sárkánytűzbe megvenni a Kalózkirályt de közben rám akaszkodott pár gennymanó is végre valahogy
Szörnyű gyanú fogott el... ugye... nem loptad a könyvet? ![]()
Mindenesetre sajnos egészen biztos vagyok benne, hogy hamarabb olvasod el, mint hogy a folytatás(ok) elkészüljenek...
Tim írta:
Nemrég egy ismerősöm elolvasta 3 óra alatt.
Ebből gondolom, hogy legalább gördülékeny lett a szöveg.
Vagy rövid... ![]()
Bár én már vagy 8-szor elolvastam (annyira tetszett! és az átírások miatt mindig tudott újat adni!), de egyszer sem 3 óra alatt...
Kijelentkezve
Winney írta:
Silver írta:
Ma beugrottam a Sárkánytűzbe megvenni a Kalózkirályt de közben rám akaszkodott pár gennymanó is végre valahogy
Szörnyű gyanú fogott el... ugye... nem loptad a könyvet?
Nem megyek át Fürge Calverbe ![]()
Kijelentkezve
Winney írta:
... én már vagy 8-szor elolvastam (annyira tetszett! és az átírások miatt mindig tudott újat adni!), de egyszer sem 3 óra alatt...
Látod? Már csupán ezért megérte annyiszor átírni. ![]()
Viszont a két kis genya bosszút állt: ellopták az írásra fordítható időmet. (Hogy másról ne is beszéljek...)
Kijelentkezve