Cherubion Kiadó

1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...

Nem vagy belépve.

#251 2009-10-30 19:01:40

Kawer
Sokat vagyok itt
Küldte: A Remény Bajnoka
Regisztrált: 2006-09-27

Re: A honlap

Deev! Ha szépen megkérlek elküldöd nekem is mindkét listádat a kawer@freemail.hu címre?
nagyon nagy örömet szereznél nekem és a haveroknak akik falják a kiadó könyveit.

"Amikor elfogadjuk a halandóságunkat, több humorral és szeretettel telik meg az életünk."

Kijelentkezve

#252 2009-11-02 08:30:09

Deev
Nagyon is sokat...
Regisztrált: 2008-01-02

Kawer írta:

Deev! Ha szépen megkérlek elküldöd nekem is mindkét listádat a kawer@freemail.hu címre?
nagyon nagy örömet szereznél nekem és a haveroknak akik falják a kiadó könyveit.

Hali, persze elküldöm vmelyik nap, az Osiris ill. a Fantasy Exkluzívok listáját. Egyébként elküldtem Mumusnak is, szóval gondolom hamarosan kint lesz vhol.

A Worluk-os infókat majd szintén közzéteszem, ha rendesen elkészül smile

Kijelentkezve

#253 2010-03-16 15:30:18

McGregor
Új tag
Küldte: Gyöngyös
Regisztrált: 2010-03-16
Honlap

Üdvözletem!

Szeretném, ha a Cherubionos vezetőség véleményezné a profilomban feltüntetett honlapot!

Üdv:
Gregor

Kijelentkezve

#254 2010-03-16 20:53:19

Halo
Tag
Regisztrált: 2006-05-25

hm... smile

csodálkoznék - de hajrá!!!

szorítok!

Kijelentkezve

#255 2010-03-16 22:40:22

Villányi Pali
Adminisztrátor
Regisztrált: 2006-05-24

Halo írta:

hm... smile

csodálkoznék - de hajrá!!!

szorítok!

Min is csodálkoznál?

http://img.userbarz.com/134/26684.gif

Kijelentkezve

#256 2010-03-17 08:28:04

Halo
Tag

Üdv!

először is: azon, hogy olvassa majd valaki. Viszont örülök, így valószínű a levelemet is olvastad wink
másodszor: azon, hogy sutba dobod/dobjátok az éppen kalapált új honlapot.
harmadszor: smile big_smile (hülyeséget akartam ide írni, viszont elszámoltam 50-ig, közben eszembe jutott öcsém hétvégi lakodalmán hallott nóta, és maradt a vigyor és nevetés)

Kijelentkezve

#257 2010-03-17 08:32:11

Douglas Rowland
Bangófejű

Én próbáltam regisztrálni, és elvileg el is ment a regisztrációm, de utána bejelentkeznem nem sikerült. Kellett volna e-mailes visszaigazolást kapnom? Mert az nem jött.
Ami az oldalt illeti, én nem vagyok nagy weboldal-szakértő, nekem egyszerű felhasználóként tetszik, a legfontosabb dolgok megvannak rajta.

Kijelentkezve

#258 2010-03-17 14:57:53

Halo
Tag

Én nem vagyok Vezetőség, csak mezei user, nem vagyok vagyok nagy szakértő - max. a belevauvauba wink

Ami nem tetszik:

- színek: túl sötét az egész. OK, fantasy - meg sci-fi, a sötét mehet...ne. Vagy túl megszoktam a világos mostanit, vagy... Szóval szerintem sötét.
- "fejléckép" (vagy hogy hívják) Túl nagy. Persze, gondolom egy végleges verzióban össze lehet hozni Szendreis képekből - hiszen az ő képein nőttünk fel. A fejléchez még: ízlések és pofonok, nekem speciel bejönnek azok az oldalak, ahol 3-4 főhír van, alattuk pici számok, ha mégis valamelyik hírre akarunk klikkelni, de a főhírek automatikusan váltják egymást. Ha csak 3 legutóbbi könyvborítót rakok be megjelent felirattal, máris sokkal többet mutatok, mint egy külön megjelent menüvel, hírrel. (Lásd Steam - ott is pl. így futnak a friss hírek - de a szakértők majd megmondják, mi is ennek a pontos neve.)

- Túlzsúfoltnak hat: a sok hír egymás mellett - olyan ömlesztett, "tegyünk ki mindent a címlapra" dolog. A Hírek Főcímei mellett megjelenő ikonkák pedig egyenesen idegesít. Majd ha ráklikkelek a teljes hírre, s elolvasom elejétől végéig, utána eldöntöm, hogy adott cikket nyomtassam, lementsem, küldjem-e valakinek. Akár az első mondat teljességgel félrevezető is lehet, s akkor engem néznek majd balgának, miket küldök tovább... smile

- Üzenőfal: sose szerettem. Ráadásul regeléshez kötném, mert így pl: vendégként ott fog vigyorogni a "Menjetek Yvorl valagába!" felirat mindaddig, amíg admin nem kerül gép közelébe... Persze fenti beírás még akár szalonképesnek is tűnik a lehetőségek végtelenjéhez mérten smile
Szóval ne szóljon be senki ellenőrzés nélkül, s ha regel is, akkor is beszólhat... max 3 perc egy vacak gmailos cím és máris mehet a cenzúrázatlan anyázás - megint csak addig, amíg nincs admin. Van oldal, ahol 2 héten keresztül először a botokat írtottuk, utána pedig a beregisztrált "tisztességeseket". Utána belefáradtunk, üzenőfal kikapcs. Akinek valami gondja, baja van: az elérhetőségen keresztül megtalálja a Kiadót, a Fórumon keresztül pedig az Alkotókat, v. a Kiadót.

- Ha már Fórum: a képernyő függőlegesen az oldalgrafika, meg a User cuccok miatt, fele részben gyakorlatilag üres. Szerintem nem szerencsés. Ill: nekem nem tetszik smile

- Webshop: a kategóriákat szerintem teljesen át kell gondolni - persze, ez Kiadói döntés, nem programozás kérdése. Ami szerintem kellene egy ilyesfajta boltba: kereeeeesééés. Szűrés szinte minden létezhető feltételre! Olvasói indextől kezdve mindenféle dologra! Melyik évben adták ki, író(k), könyvciklus, borítógrafika(!), szinte egészen a betűtípusig, minden ami szerint lehet szűrést, keresést csinálni. Tudom, valaki betér az utcáról, nem feltétlen fogja értékelni ezen lehetőségek mindegyikét, de a gyűjtők, ill. a Ch-s rajongók számára nagy dolog az, hogy pl. egy-egy gyors infóért nem kell 5-10 percig kutakodni a polcok mellett, hanem csak feljön a kedvenc oldalára és két kattintással már tudja is mit hol keressen. Tuti extra pont! (Ha normális adatokkal fel van töltve az adatbázis, ugyan nem nagy kunszt kerestetni benne.)
(szeretnék látni egy olyan virtuális polcot, mint ami itthon van: a könyvek gerince, s ráklikkelve pedig megjelnik borító, miegymás róla. Tudom plusz meló, s megint csak kevesek értékelnék, de mivel eddig nem láttam máshol ilyet, jó dolog... lenne smile )

- Lábléc grafika: ez is nagy - bár gondolom arányban van a fentihez. Ha az módosul, ez is fog.

- Apróságok: Pár pixellel el kell tolni jobbra a szövegeket a keretgrafikáktól. Pl. most az Elfelejtette a jelszavát és társai szöveg első betű széle alig látszik. A Friss hirek, Legolvasottabb "középső széleik" meg az alja elválasztó grafikák nincsenek összerakva rendesen.

S végére, ami tetszik:
Az előremozdulás jele! smile

Szóval grat az eddigiekért, és erőt a továbbiakra!

Kijelentkezve

#259 2010-03-17 15:49:09

McGregor
Új tag
Honlap

Kedves Halo!

Köszönöm a kritikátsmile

Látom azért páran meglátogatták az oldalt! Igazából azt szerettem volna megmutatni, hogy nem viccből írtam levelem Nemes István-nak. Nagyon szívesen elkészíteném az oldalt, hiszen lényegében a kiadó könyvein nőttem fel, szóval nem csak üzleti partnert látok benne, bennük.

Amennyiben pozitív elbírálásban részesül az oldal, úgy nagyon szívesen befejezem, természetesen a fentebb említett ötleteket is beleépítve, lehetőségeimhez mérten.

Kijelentkezve

#260 2010-03-17 16:40:17

Halo
Tag

segítségképpen még: 1280x800-ban néztem, majd megnézem később az asztaliról: 1440x900-ban is.

Kijelentkezve

#261 2010-03-18 07:18:51

Douglas Rowland
Bangófejű

Nem tudok semmiben vitába szállni Haloval, aki láthatóan vágja a témát. Egyetlen dologban mondanék neki ellent: nekem személy szerint bejön a "sötét", valahogy jobban passzol a műfajhoz.

Kijelentkezve

#262 2010-03-18 07:34:54

kentaur
Mumus, az adminisztrátor
Honlap

McGregor írta:

Nagyon szívesen elkészíteném az oldalt, hiszen lényegében a kiadó könyvein nőttem fel, szóval nem csak üzleti partnert látok benne, bennük.

Amennyiben pozitív elbírálásban részesül az oldal, úgy nagyon szívesen befejezem, természetesen a fentebb említett ötleteket is beleépítve, lehetőségeimhez mérten.

Most ezt nem értem. Ez a Kiadó által szervezett "hivatalos" új honlap, amit Pali jelzett, vagy ez magánakció?

Adj időt az Időnek!

Eve Rigel honlapja

Kijelentkezve

#263 2010-03-18 07:46:00

Halo
Tag

Örülök, h. nem fikázásnak vetted, McGregor! Ajánlom még figyelmedbe eme topic régebbi hozzászólásait. Voltak még észrevételek, ötletek, amolyan népkívánságok smile

(1440x900-ban is jól működik a dinamikusság - ill. pont olyan "vacak" smile szóval ott is sokat takar az oldalgraf, stb.)

Kijelentkezve

#264 2010-03-18 09:45:47

McGregor
Új tag
Honlap

Most ezt nem értem. Ez a Kiadó által szervezett "hivatalos" új honlap, amit Pali jelzett, vagy ez magánakció?

Ez egy magán akció!

Kijelentkezve

#265 2010-03-19 13:17:23

McGregor
Új tag
Honlap

Halo írta:

Örülök, h. nem fikázásnak vetted, McGregor! Ajánlom még figyelmedbe eme topic régebbi hozzászólásait. Voltak még észrevételek, ötletek, amolyan népkívánságok smile

(1440x900-ban is jól működik a dinamikusság - ill. pont olyan "vacak" smile szóval ott is sokat takar az oldalgraf, stb.)

Visszaolvasgattam a hozzászólásokat, szerintem kivitelezhetőek lennének az óhajok:)

Remélem sikerül valami egyezséget kötni:D

Kijelentkezve

#266 2010-03-23 10:48:59

McGregor
Új tag
Honlap

Sajnos nem jött össze a project, lecsúsztam a weboldal készítésről! Azért köszönöm a kritikákat:)

Kijelentkezve

#267 2010-05-05 05:18:18

kentaur
Mumus, az adminisztrátor
Honlap

Moderálási ügyekben az elérhetőségem: everigel@gmail.com

Adj időt az Időnek!

Eve Rigel honlapja

Kijelentkezve

#268 2010-05-05 15:04:50

Caliban
Az Ördög Kétbalkeze
Küldte: Magyar Posta
Regisztrált: 2006-09-07

Mikorra várható az új honlap?

"A legtöbben nyomorultul hánykolódnak a halálfélelem és az élet gyötrelmei között, élni nem akarnak, meghalni nem tudnak." (Seneca)

Kijelentkezve

#269 2010-05-07 14:35:51

McGregor
Új tag
Honlap

A legutóbbi infóm szerint nemsokára, azaz most a napokban.
De ha mégsem menne a dolog, az ájánlatom még mindig él, pár könyvért cserébe:)

Kijelentkezve

Board footer