1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...
Nem vagy belépve.
És keményborítós ha jól látom... Esélyes egy beruházásra.
Kijelentkezve
Kijelentkezve
Nálam majd csak ezután kerül sorra az első kiadás elolvasása ![]()
De ez a második se rossz ![]()
Kijelentkezve
http://www.fonyoditibor.hu/index.php?1148,0
Elég borsos ez a 3990 Ft-os ára. ![]()
Kijelentkezve
Épp ezt írtam nemrég az egyik topicba...
Lassan ez lesz a szabvány ár. De ez legalább keményfedeles, a Közellenségek ha jól emlékszem puha de ugyanennyibe fájna.
Kijelentkezve
Ez tényleg elég drága lesz..... ![]()
Majd ki kell fogni valami jó kis 20-30 százalékos kedvezményt rá, úgy már elviselhető lesz.
(Mondjuk az első kiadását úgyis 6000-ért vettem, ahhoz képest még csökkent is az ára. ![]()
)
Kijelentkezve
Ez az optimista "félig tele a pohár" hozzáállás ![]()
Kijelentkezve
Na, megjelent tegnap a könyv? Van, aki már le is csapott rá?
Kijelentkezve
Én még nem láttam, de mondjuk én vidéki vagyok.
Kijelentkezve
Kijelentkezve
tomcsiga írta:
Na, megjelent tegnap a könyv? Van, aki már le is csapott rá?
Elvileg meg, Tuan-nál egész szép kis kedvezménnyel meg is lehet rendelni, 35 vagy 25 százaléknyival, megrendelés módjától függően.
http://www.sfportal.hu/megjelent-harris … rtal.hu%29
Utoljára szerkesztette Marcus13 (2009-11-24 17:12:18)
Kijelentkezve
A Cherubion sci-fi sorozataival kapcsolatban lenne két kérdésem:
1.) A Gyarmatbirodalom és az Erdőhold széria mennyire függ össze? (Valahol olvastam, hogy van némi kapcsolat a kettő között.)
2.) A Dark Space regényeknél van valami ajánlott olvasási sorrend vagy a háttérsztorit leszámítva függetlenek egymástól a kötetek?
Kijelentkezve
Az első kérdésedre tudom a választ: az Erdőholdak a Gyarmatok folytatása, és még kiegészítheted a hallhatatlan Marcus Barbess történeteivel is.
Kijelentkezve
Razor írta:
2.) A Dark Space regényeknél van valami ajánlott olvasási sorrend vagy a háttérsztorit leszámítva függetlenek egymástól a kötetek?
Én olvastam mindegyiket, egymástól függetlenül is olvashatod. Én anno megjelenési sorrendben "végeztem" velük.
Utoljára szerkesztette szl905 (2010-03-28 20:51:34)
Kijelentkezve