1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...
Nem vagy belépve.
Pali!
Nem tudom, ezt hova kellene írnom, remélem itt elfér. Szóval, volt régen, hogy kitöltöttem egy kérdőívet a Sárkánytűzben, így lett 20 vagy 25 % kedvezmény az ott vásárolt könyvekre. Él még ez a dolog?
Kijelentkezve
ha a sárkánytűzben rendeled meg előre, akkor tuti kapsz 20-25%-ot, helyszini átvétellel.
Kijelentkezve
Nem erre gondolok, ez a más fajta kedvezmény, ami nem csak az előrendelt könyvekre vonatkozott, hanem bármilyen könyvre, mai a boltban kapható. Mentem a kasszához, mondtam a nevem és járt ez a dolog. Azért köszi a választ. ![]()
Kijelentkezve
bocs - de egy ilyesfajta kedvezmény jól jönne a CH-s kiadványokra pl. az Alexandrában ![]()
a kedvenc utcai árusomhoz kb a megjelenés mínusz egyedik napján ott az új könyv - nem tudom hogyan csinálja...
- míg az Alexben csúsznak 5-10 napot, de létezne az a 20% kedvezmény, amiért ki tudnám várni a dolgot. ![]()
Kijelentkezve
És valószínűleg nem kerülnének minden bolt legalsó polcára, valahova a sarokba a Ch-s kiadványok.
Kijelentkezve
ja a budapesti sárkányűzben él a dolog. Az előrendelés meg természetes minden ilyen kiadványra bolti átvétellel!
P-

Kijelentkezve
Köszönöm a választ! ![]()
Kijelentkezve
MERT BIZONY CSINÁLJUK ÁM!
1, letölések (wallpeper, stb...)
2, szép, odaillő design (Meglátjuk. Alakul majd a kiadó kinézete jövőre.....
)
3, Webbolt/katalógus (Lesz.... kicsit másképp de lesz) ![]()
4. Wikiszerűség...
és még ?

Kijelentkezve
lehetnének rendeklhető ajándéktárgyak
Kijelentkezve
Nemes István babák és akció figurák ? ![]()
Kijelentkezve
pontosan ![]()
mű-redves farok stb
Kijelentkezve
Szerintem a 3 legfontosabb dolog egy kiadói honlappal kapcsolatban:
Kiadványok listája (külön megjelölve a rendelhető) ez tulajdonképpen a Webbolt
Fórum
Ismertetők (Káosz+Cherubion világa, regények tartalma, sorozatok külön-külön).
Fontos, hogy legyen keresőmotor (a fórumokon belül is)
Ezen kívül érdekes lehet még:
Linkajánló (John Caldwell, C.J. Fayard, Eve Rigel stb. honlapja, Winney blogja stb.)
Letöltések (festmények, regényrészletek)
Könyvklub (részletek, változások, válasz a kérdésekre)
Ennyi jutott most az eszembe.
Kijelentkezve
Pontosan ![]()
Kijelentkezve
Egy menüpont lemaradt, annyira kézenfekvő: Hírek. ![]()
Még valami:
lehetne valamiféle játék (tippelgetős, könyvekben keresgélős, stb. dedikált nyerménykönyvekért) és /vagy szavazás (melyik kötet tetszett a legjobban, mit vársz a leginkább a kiadói tervből, stb.).
Utoljára szerkesztette Newman (2009-10-07 10:04:11)
Kijelentkezve
Háááát, nem hiszem. ![]()
Kijelentkezve
nem egyedi igény, az enszhez és a nátóhoz már be is adtam a pályázatot, hátha kapunk rá kis dellát. addig sajna nem lesz materiális sör csak virtuális. :sör:
P-

Kijelentkezve
tomcsiga írta:
Pali!
Nem tudom, ezt hova kellene írnom, remélem itt elfér. Szóval, volt régen, hogy kitöltöttem egy kérdőívet a Sárkánytűzben, így lett 20 vagy 25 % kedvezmény az ott vásárolt könyvekre. Él még ez a dolog?
Nos ez azt jelenti, hogy klubtag lettél, bent vagy a rendszerben, és vásárláskor csak be kell mondanod hogy klubtag vagy, és 25% kedvezmény.. ezért vásárolok ott
Kijelentkezve
Villányi Pali írta:
nemsokára jönnek jó változások amiből kár lenne kimaradni!
Pali
Ez a mondat kicsit elkallódott a nagy lángolásban, de milyen változásokra is gondoltál Pali ?
Kijelentkezve
Sztem azokra a amiket ide felsoroltunk
.
Kijelentkezve
Még egy rovat - Káosz Szerepjáték vagy csak KRPG. (Mivel a kiadónak nincs másik szerepjátéka - s egyelőre nem is lesz, hacsak nem Cherubion RPG...
- kéretik ekként a menüpontot, s ne legyen külön szerepjáték, ahol választható lesz majd a Káosz. Köszönet!)
S ha már van egy ilyen, akkor legyen ott a D-KRPG letölthetően, valamint az egyéb hivatalos anyagok is - Errata, Nordes 01, s hamarosan a többi is...
Kijelentkezve
szerintem jó lenne a frissítés punbb 1.3-ra
de asszem az adatbázis konvertálója nem működik jól nem-ascii karakterekkel. majd utánanézek ![]()
addig is, elöljáróban, milyen adatbázist használ a mostani 1.2 (mysql, postgresql, ...), és milyen beállításokkal (karakterkódolás...)?
Utoljára szerkesztette viktor (2009-12-16 01:02:33)
Kijelentkezve
Bocsi, ha már írta valaki, de mondták, hogy másoljam be ide is.
Egy dolgot hiányolok a fórumról.
Jó lenne egy olyan rész, ahol fel lenne tüntetve a Cherubion kiadó összes kiadványa.
Én ugyebár egyenlőre csak a Cherubion Fantasy Exkluzív könyveket gyűjtöm és már gondoltam rá, hogy kinyomtatom az összes könyvcímet a sorszámokkal, bekarikázom ami megvan és elrakom a pénztárcámba.
De sehol nincs meg a teljes lista a neten.
Szóval kéne egy hely, ahol ki lenne írva, hogy :
Cherubion Fantasy Exkluzív :
1,
2,
3,
stb...
Cherubion Sci-fi Exkluzív :
Osiris könyvek...
És a többi..És a többi...
Na meg folyamatosan bővítenék, ha van új kiadás.
Kijelentkezve
..hmm.. hogy halad ez az új site projekt?
Mert még a Cherub oldala ugyanaz, üres, nem sok info van - semmi leginkább, pár hirtöl eltekintve - és nagyon nincsenek kihasználva a web adta lehetöségek ![]()
btw, én nagyon szívesen segítenék a weboldal készítésében: DESIGN és sitestruktúra, sitebuild is akár
Ez a foglalkozásom, immáron közel 10éve.. és imádom a szabad ötletelést, tervezgetsét, design-olást
kéretik komolyan venni/kezelni. Ha refi kell, írjatok a forumbeli mailcímemre! ![]()
(a scifi-n belül: Halálosztó sorozatról egy betü nincs, ez szégyen és gyalázat!! ![]()
)
Amugy mik legyenek? Íme:
0. ÁLLATJÓ DESIGN!!! (akár design tervek, koncepciók begyűjtése, "versenyeztetése", szavaztatása a forum- és oldallátogatókkal)
1. A Cherubion-ról (intro)
2. Hírek / VÁRHATÓ megjelenések - csúszások
3. Szerzők ("fénykép" akár, névsor szerint, sorozatok szerint, könyvek szerint)
4. Regények (sorozatok szerint, kiadványonként szép képpel full leírással, kiadás évével, szerzővel..stb..)
5. Események/Fotók-videók (vmilyen rendezvény, klub-összejövetel, fan-csoport tali.. stb..)
6. Fórum (ugyebár ez, ami van..)
7. Letöltések (borítók, hátterek, fan-hátterek)
8. Kapcsolat (cím, tel, térkép
9. Webshop (regisztráció (akár fórum reg is jó ide), rendelési feltételek, full-webshop de könnyen kezelhetően, átláthatóan, kosárral..) + on-line vásárlási kedvezmény beépítés, ezt szeressük naon máshol is!
10. Linkek (szerzők, külf-i források, bármilyen linkek..)
11. Könyvklub(?) / olvasói észrevételek kiadványokkal kapcs. (regényrészletek, kis ízelítők / ha egy könyvben elírást talál egy olvasó, azt beküldve a kiadó munkáját utánnyomáskor könnyítené)
12. "Wiki" (mindenről minden infó 1 helyen)
13 !!! KERESÉS !!!
röviden ennyit sikerált összegondolnon, öszsegyüjtenem az itteni hozzászólásokból ![]()
Várjuk/várom a fejleményeket! Üdv!
Kijelentkezve
Ejha asszem vki rendesen rákapcsolt
.Sztem kár lenne parlagon hagyni ekkora lelkesedést/szakértelmet.
Kijelentkezve