1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...
Nem vagy belépve.
Hahó!
A M.A.G.U.S. Tehetségkutató verseny 2009-es cikkben olyan határidő szerepel, ami - tudomásom szerint - lehetetlen.
Április csak 30 napos, ezért képtelenség 31-ig küldeni a pályaműveket. Segít nekem valaki, hogy meddig pofozgathatom
a novellát?
Köszi!
Kijelentkezve
Kijelentkezve
kentaur írta:
Természetesen április 30-ig.
Köszönöm ![]()
Kijelentkezve
Felfedeztem pár dolgot:
Először is nem mozog a mozgó avatarom, és mintha valami helyesírás ellenőrző program is működne, amikor hsz-t írok.
Igazából ezeket nem mondom kellemetlennek, de véletlen, vagy tovább fejlődik a fórum?
Kijelentkezve
Az avatar helyrejött, de a helyesírás ellenőrzés most is működik ![]()
Kijelentkezve
Fogalmam sincs, mi történik. Nekem nem engedi szerkeszteni a hozzászólásomat.
Kijelentkezve
zooliii írta:
Az avatar helyrejött, de a helyesírás ellenőrzés most is működik
Egész véletlenül nem most váltottál Firefox 3-ra? Abban már van helyesírás-ellenőrző.
Kijelentkezve
Hello!
Mi lehet az oka annak, hogy mikor a főoldalon meg akarom nézni az eddig megjelent cherubion könyvek listáját, nem történik semmi, csak egy fehér téglalapot ad ki?
Kijelentkezve
Kijelentkezve
A webbolt beindításához nem lenne lég egy link a DV webboltjának cherubionos cuccaihoz?
Kijelentkezve
Hamarosan elkészül az új honlap. Ott lesz a webbolt.
Kijelentkezve
A Felhasználók listája oldalon a Felhasználó csoportoknál van egy olyan, hogy "Pátroló".
Ez gondolom csak elütés. ![]()
Kijelentkezve
Vagy egy roló-márka... ![]()
Kijelentkezve
szl905 írta:
A Felhasználók listája oldalon a Felhasználó csoportoknál van egy olyan, hogy "Pátroló".
Ez gondolom csak elütés.
Köszönöm az észrevételt. Javítottam.
Kijelentkezve
"Kötetlen csevej, azaz ide mindet."
aztán beljebb meg:
"Csevely topic"
Most akkor melyik?
Itt van egy értekezés erről, ami mindkettő elfogadott, de nem akarjátok egységesíteni? ![]()
Utoljára szerkesztette szl905 (2010-04-20 20:36:12)
Kijelentkezve
A
rra a maradék 1-2 hétre már nem, de köszi hogy szóltál!
Pali

Kijelentkezve
OK, akkor majd az új honlapon vadászok tovább.
Kijelentkezve
szl905 írta:
"Kötetlen csevej, azaz ide mindet."
aztán beljebb meg:
"Csevely topic"
Most akkor melyik?
Itt van egy értekezés erről, ami mindkettő elfogadott, de nem akarjátok egységesíteni?
Ez kb. olyan dolog, mint a használniuk és hasonló szavak, ami 1-2 régebbi könyvben o-val írnak.
Utoljára szerkesztette zooliii (2010-04-21 16:30:56)
Kijelentkezve
Lehet, kekeckedésnek tűnik (nem annak szánom), de a fejléc kis pontosításra szorul:
„1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...”
Kijelentkezve
Bocsi, de az Erdei utakon című novellát nem én írtam, hanem a feleségem, Krysta Hans. Ha lehet, azt az "o" betűt alakítsátok át "a" ra, mielőtt észreveszi... könyörgöm... gyorsan...!!!
Kijelentkezve
Krystohans írta:
Bocsi, de az Erdei utakon című novellát nem én írtam, hanem a feleségem, Krysta Hans. Ha lehet, azt az "o" betűt alakítsátok át "a" ra, mielőtt észreveszi... könyörgöm... gyorsan...!!!
Ez hol van pontosan?
Kijelentkezve
Pontosan:
http://www.cherubion.hu/index.php?m=CER … ;cikk=1158
a K betűnél
Kijelentkezve
Sajnos nem tudom javítani, ha belépek a szerkesztésbe folyton hibaüzenetet ír ki.
Kijelentkezve