Cherubion Kiadó

1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...

Nem vagy belépve.

#76 2009-12-07 20:05:48

Halo
Tag
Regisztrált: 2006-05-25

Re: Cherubion Exkluzív Könyvklub

Marcus13:

én í gy jártam a csabaival...
azzal a különbséggel, hogy ott mindig ugyanaz a skac volt - mindig ugyanazt az emil-cimet adtam meg neki, azóta is küld, azóta is szól, jah és még anno a F-I-et is nála rendeltem elő, de ha rajta múlna, még most se olvasnám - így hát mentem a mellette levő plázába és az Alex-be. Igaz, ott drágábban, de megvettem. De inkább fizetek többet, mint így kevesebbet a semmiért...?

Nem is beszélve a honlapokról...
ááá -- csak felhúzom magam... fogjatok le! smile

lehet, át kellene amúgy reformálni a könyvklubos mizériát:
- az előre kiadott lista... hááát - ez változik, blabla, meg olyanok is bekerülnek, amik nem túl jó lehet (pl. a sci-fi engem nem érdekel, a nem Worlukos írások nem igazán érdekelnek. akkor meg minek fizessem be...? egyéb kedvezmények... hát ha a helyi Sárkányban nem tudom normálisan, akkor a postaköltség meg elviszi a kedvezményt, ráadásul a postáskönyvek általában sérülgetnek...)
- X HUF befizetésével az _összes_ ch-s kiadvány y %-kal olcsóbban megvehető -- ekkor választható lehet mit akar a delikvens, s mit nem.
- X HUF befizetésével választhat a delikvens egy "klubkönyves" kategóriából y db-ot. Majdnem hasonló mint az első verzió, csak itt egy pl. negyedévenként 2-3 könyv közül lehet 1 db-ot klubosnak ítélnie a tagnak és azt kapja meg. Jah... csak ehhez meg háttér is kell(ene)? ...
- ALEXANDRÁVAL akció: CH-s, delta-bla-bla kiadványok Alexben X HUF befizetésével Y % kedvezménnyel vehető meg. Mondjuk talán ez lenne a legjobb dolog smile Bááár - a kiadónak nem, azt tudom, hiszen nekik az eleve kiküldés lenne a legtöbb profitot eredményező - ezzel tisztában vok, akkor viszont olyan irányba kellene elmozdulni, hogy mindent tőle tudjak megrendelni - bocsánat: tőle akarjak(!!!) megrendelni smile

kezdek lehiggadni, szóval:
Peace!

Kijelentkezve

#77 2009-12-07 20:19:15

Silver
Yvorl Ostora
Küldte: Káoszfellegvár
Regisztrált: 2006-06-22

Én leginkább azért nem léptem be a könyvklubba mert sok klubtag panaszkodott hogy nagy késéssel kapja meg a könyveket. A Sárkánytűzben meg amúgy is van rajt 25% kedvezmény. Arról nem is szólva hogy nem tudom hogy az aktuális klubos cuccok mennyire érdekelnek, cherubionos sci-fi-t nem olvasok ( passz hogy miért alakult így de másfajta be-becsúszik )

+

"December 12.-én 16 órától szólok pár szót a Cherubion Kiadó jövőjéről és utána a példányok már vihetőek is."

Ez olyan furán hangzik... smile

Utoljára szerkesztette Silver (2009-12-07 20:31:14)

Kijelentkezve

#78 2009-12-07 21:44:45

tomcsiga
Könyvbeszerzők Félistene
Regisztrált: 2006-06-10

Halo, én is a csabai boltban fizettem be a tagságot, semmi baj nem volt vele, rendes volt a srác (aki tényleg mindig ugyanaz), Naplovagot a csabai boltban vettem át (nem volt semmi baj), Fagyföld I-et a pestiben. Remélem a FF II-vel sem lesz baj. smile

Kijelentkezve

#79 2009-12-07 22:32:22

Halo
Tag

csak medzsikezett... és medzsikezett.... és megint... -- lehet ezért se volt már eleve szimpi az egész? smile

Kijelentkezve

#80 2009-12-07 23:41:14

Villányi Pali
Adminisztrátor
Regisztrált: 2006-05-24

Marcus13 írta:

Voltam ma a Sárkánytűzben, hogy befizessem a klubtagságot, de jellemzően a Soproniban erre nincs lehetőség......

Bocsi hüje volt a boltos srác. Holnap befizetheted, az első kettőt átveheted és megy a klubkönyv és a FFII is oda.

Elnézést!

Pali

http://img.userbarz.com/134/26684.gif

Kijelentkezve

#81 2009-12-08 20:05:44

Marcus13
Nincs is életem, csak a fórum...
Küldte: Csillagliga
Regisztrált: 2006-05-31

Villányi Pali írta:

Marcus13 írta:

Voltam ma a Sárkánytűzben, hogy befizessem a klubtagságot, de jellemzően a Soproniban erre nincs lehetőség......

Bocsi hüje volt a boltos srác. Holnap befizetheted, az első kettőt átveheted és megy a klubkönyv és a FFII is oda.

Elnézést!

Pali

Most már mindegy, befizettem a postán, mert se e-mailen, se telefonon, sem itt a fórumon nem tudtam információt kapni a banki átutalásról. Szóval gondoltam biztos a nagy évvégi hajtásban nem értek rá, ezért inkább befizettem, de majd akkor jövőre a boltba kérem. Bár nekem még mindig az átutalásos megoldás lenne a legjobb, mert a Sárkánytűzben meg fél évente új eladó van....... (De akkor ez már csak jövőre marad.) Remélem a pénz gyorsan, rendben odaér, aztán jöhetnek a könyvek. smile

Utoljára szerkesztette Marcus13 (2009-12-08 20:08:23)

Kijelentkezve

#82 2009-12-09 20:39:11

Razor
Kibersárkány
Regisztrált: 2008-01-15

Erősen gondolkodok én is a könyvklubbon, de az a helyzet, hogy a Naplovagot anno már megvettem (Sárkánytűzben természetesen big_smile). Ha bemutatom a könyvet blokkostul akkor elég volna a különbözetet befizetnem a belépéshez?

http://www.signaturebar.com/uploads/images/2428.png
http://www.signaturebar.com/uploads/images/16379.png

Kijelentkezve

#83 2009-12-09 22:53:54

Fefe
Nagyon is sokat...
Regisztrált: 2009-03-08

Szerintem inkább választhatsz egy másik könyvet egy hasonló árkategóriában. Asszem tán ezt meg tod dumálni...

"Minek kijátszani őket? Minek behódolni nekik? Had szóljon!!"

Kijelentkezve

#84 2009-12-09 23:00:16

Marcus13
Nincs is életem, csak a fórum...
Küldte: Csillagliga
Regisztrált: 2006-05-31

Razor írta:

Erősen gondolkodok én is a könyvklubbon, de az a helyzet, hogy a Naplovagot anno már megvettem (Sárkánytűzben természetesen big_smile). Ha bemutatom a könyvet blokkostul akkor elég volna a különbözetet befizetnem a belépéshez?

Úgyis itt a karácsony, ilyenkor jön legjobban egy plusz kötetnyi Naplovag, a legmegfelelőbb ajándék mindenkinek. big_smile

Kijelentkezve

#85 2009-12-10 19:58:39

Razor
Kibersárkány

Sajna nincs senki az ismeretségi körömben akit megajándékozhatnék a Naplovaggal sad A nagy többség nem olvas, vagy ha olvas, akkor sem fantasyt.
Csere nem hangzik rossznak, de azzal megint megszívatom magam big_smile (Tuti valami folytatásos könyvet választanék, aztán tűkön ülnék még meg nem venném a folytatást. Trónok harcával is így jártam big_smile)

Kijelentkezve

#86 2009-12-10 22:54:11

Halo
Tag

Chorax is pl, ezt a kérdést úgy oldja meg, hogy sorba rakja a könyveket egymás mellé, amig meg nem jelenik a sorozatban az összes.
utána lehet egyhussssztomban olvasni smile

próbáltam én is így csinálni, de... de smile

Kijelentkezve

#87 2009-12-11 18:06:57

Razor
Kibersárkány

Halo írta:

próbáltam én is így csinálni, de... de smile

Meg tudom érteni smile Jó pár könyvem olvasatlanul állna ezzel a módszerrel.

Kijelentkezve

#88 2010-02-04 10:03:42

erasmus
Új tag
Küldte: Debrecen
Regisztrált: 2009-10-04

Üdv
Várható e a közeljövőben, vagy akár a távoli jövőben az alap káosz sorozat (Skandi történetek) újra kiadása?

Kijelentkezve

#89 2010-02-04 15:57:47

Newman
Akinek Mindig Igaza Van
Küldte: két lábon járó pesti
Regisztrált: 2006-05-29
Honlap

erasmus írta:

Üdv
Várható e a közeljövőben, vagy akár a távoli jövőben az alap káosz sorozat (Skandi történetek) újra kiadása?

Erről már Caldwell többször nyilatkozott.
Az újrakiadásnak akkor van értelme, ha többszáz példány biztosan elkel. A régebbi Káosz kötetek már újrakiadásra kerültek, valószínűleg még kaphatók is a kiadónál, ha lesz újrakiadás/utánnyomás, a sorozat következő darabja (Vérkáosz) kerül sorra.

Razor:
Gondolom, azóta már megoldódott a gondod valamilyen módon, de ha ennek eredményeképpen 2 Naplovag kötettel rendelkezel, megbeszélhetjük, hogy személyes találkozó esetén /biztosan lesz 2010-ben olyan rendezvény, ahol látogatóként megjelenek/ becserélem valami másra.
Persze, főleg Allen Newman és Cherubion kötetek jöhetnek szóba. smile

Utoljára szerkesztette Newman (2010-02-04 16:01:44)

Kijelentkezve

#90 2010-02-04 16:09:09

Silver
Yvorl Ostora
Küldte: Káoszfellegvár
Regisztrált: 2006-06-22

Csak halkan kérdezném meg hogy ha újra kiadásra kerül a VK akkor megoldható a keret elhagyása és a régi brutál jó Skandi kaszás zhertunos borító egész oldalasra nagyítása ? ( csak mert egyik kedvenc skandis borítóm )

Kijelentkezve

#91 2010-02-04 19:03:59

Razor
Kibersárkány

Newman írta:

Razor:
Gondolom, azóta már megoldódott a gondod valamilyen módon, de ha ennek eredményeképpen 2 Naplovag kötettel rendelkezel, megbeszélhetjük, hogy személyes találkozó esetén /biztosan lesz 2010-ben olyan rendezvény, ahol látogatóként megjelenek/ becserélem valami másra.
Persze, főleg Allen Newman és Cherubion kötetek jöhetnek szóba. smile

Közbejött más, így a könyvklub kimaradt, de azért köszönöm a felajánlást smile

Kijelentkezve

Board footer