1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...
Nem vagy belépve.
Marcus13:
én í gy jártam a csabaival...
azzal a különbséggel, hogy ott mindig ugyanaz a skac volt - mindig ugyanazt az emil-cimet adtam meg neki, azóta is küld, azóta is szól, jah és még anno a F-I-et is nála rendeltem elő, de ha rajta múlna, még most se olvasnám - így hát mentem a mellette levő plázába és az Alex-be. Igaz, ott drágábban, de megvettem. De inkább fizetek többet, mint így kevesebbet a semmiért...?
Nem is beszélve a honlapokról...
ááá -- csak felhúzom magam... fogjatok le! ![]()
lehet, át kellene amúgy reformálni a könyvklubos mizériát:
- az előre kiadott lista... hááát - ez változik, blabla, meg olyanok is bekerülnek, amik nem túl jó lehet (pl. a sci-fi engem nem érdekel, a nem Worlukos írások nem igazán érdekelnek. akkor meg minek fizessem be...? egyéb kedvezmények... hát ha a helyi Sárkányban nem tudom normálisan, akkor a postaköltség meg elviszi a kedvezményt, ráadásul a postáskönyvek általában sérülgetnek...)
- X HUF befizetésével az _összes_ ch-s kiadvány y %-kal olcsóbban megvehető -- ekkor választható lehet mit akar a delikvens, s mit nem.
- X HUF befizetésével választhat a delikvens egy "klubkönyves" kategóriából y db-ot. Majdnem hasonló mint az első verzió, csak itt egy pl. negyedévenként 2-3 könyv közül lehet 1 db-ot klubosnak ítélnie a tagnak és azt kapja meg. Jah... csak ehhez meg háttér is kell(ene)? ...
- ALEXANDRÁVAL akció: CH-s, delta-bla-bla kiadványok Alexben X HUF befizetésével Y % kedvezménnyel vehető meg. Mondjuk talán ez lenne a legjobb dolog
Bááár - a kiadónak nem, azt tudom, hiszen nekik az eleve kiküldés lenne a legtöbb profitot eredményező - ezzel tisztában vok, akkor viszont olyan irányba kellene elmozdulni, hogy mindent tőle tudjak megrendelni - bocsánat: tőle akarjak(!!!) megrendelni ![]()
kezdek lehiggadni, szóval:
Peace!
Kijelentkezve
Én leginkább azért nem léptem be a könyvklubba mert sok klubtag panaszkodott hogy nagy késéssel kapja meg a könyveket. A Sárkánytűzben meg amúgy is van rajt 25% kedvezmény. Arról nem is szólva hogy nem tudom hogy az aktuális klubos cuccok mennyire érdekelnek, cherubionos sci-fi-t nem olvasok ( passz hogy miért alakult így de másfajta be-becsúszik )
+
"December 12.-én 16 órától szólok pár szót a Cherubion Kiadó jövőjéről és utána a példányok már vihetőek is."
Ez olyan furán hangzik... ![]()
Utoljára szerkesztette Silver (2009-12-07 20:31:14)
Kijelentkezve
Halo, én is a csabai boltban fizettem be a tagságot, semmi baj nem volt vele, rendes volt a srác (aki tényleg mindig ugyanaz), Naplovagot a csabai boltban vettem át (nem volt semmi baj), Fagyföld I-et a pestiben. Remélem a FF II-vel sem lesz baj. ![]()
Kijelentkezve
csak medzsikezett... és medzsikezett.... és megint... -- lehet ezért se volt már eleve szimpi az egész? ![]()
Kijelentkezve
Marcus13 írta:
Voltam ma a Sárkánytűzben, hogy befizessem a klubtagságot, de jellemzően a Soproniban erre nincs lehetőség......
Bocsi hüje volt a boltos srác. Holnap befizetheted, az első kettőt átveheted és megy a klubkönyv és a FFII is oda.
Elnézést!
Pali

Kijelentkezve
Villányi Pali írta:
Marcus13 írta:
Voltam ma a Sárkánytűzben, hogy befizessem a klubtagságot, de jellemzően a Soproniban erre nincs lehetőség......
Bocsi hüje volt a boltos srác. Holnap befizetheted, az első kettőt átveheted és megy a klubkönyv és a FFII is oda.
Elnézést!
Pali
Most már mindegy, befizettem a postán, mert se e-mailen, se telefonon, sem itt a fórumon nem tudtam információt kapni a banki átutalásról. Szóval gondoltam biztos a nagy évvégi hajtásban nem értek rá, ezért inkább befizettem, de majd akkor jövőre a boltba kérem. Bár nekem még mindig az átutalásos megoldás lenne a legjobb, mert a Sárkánytűzben meg fél évente új eladó van....... (De akkor ez már csak jövőre marad.) Remélem a pénz gyorsan, rendben odaér, aztán jöhetnek a könyvek. ![]()
Utoljára szerkesztette Marcus13 (2009-12-08 20:08:23)
Kijelentkezve
Erősen gondolkodok én is a könyvklubbon, de az a helyzet, hogy a Naplovagot anno már megvettem (Sárkánytűzben természetesen
). Ha bemutatom a könyvet blokkostul akkor elég volna a különbözetet befizetnem a belépéshez?
Kijelentkezve
Szerintem inkább választhatsz egy másik könyvet egy hasonló árkategóriában. Asszem tán ezt meg tod dumálni...
Kijelentkezve
Razor írta:
Erősen gondolkodok én is a könyvklubbon, de az a helyzet, hogy a Naplovagot anno már megvettem (Sárkánytűzben természetesen
). Ha bemutatom a könyvet blokkostul akkor elég volna a különbözetet befizetnem a belépéshez?
Úgyis itt a karácsony, ilyenkor jön legjobban egy plusz kötetnyi Naplovag, a legmegfelelőbb ajándék mindenkinek. ![]()
Kijelentkezve
Sajna nincs senki az ismeretségi körömben akit megajándékozhatnék a Naplovaggal
A nagy többség nem olvas, vagy ha olvas, akkor sem fantasyt.
Csere nem hangzik rossznak, de azzal megint megszívatom magam
(Tuti valami folytatásos könyvet választanék, aztán tűkön ülnék még meg nem venném a folytatást. Trónok harcával is így jártam
)
Kijelentkezve
Chorax is pl, ezt a kérdést úgy oldja meg, hogy sorba rakja a könyveket egymás mellé, amig meg nem jelenik a sorozatban az összes.
utána lehet egyhussssztomban olvasni ![]()
próbáltam én is így csinálni, de... de ![]()
Kijelentkezve
Halo írta:
próbáltam én is így csinálni, de... de
Meg tudom érteni
Jó pár könyvem olvasatlanul állna ezzel a módszerrel.
Kijelentkezve
Üdv
Várható e a közeljövőben, vagy akár a távoli jövőben az alap káosz sorozat (Skandi történetek) újra kiadása?
Kijelentkezve
erasmus írta:
Üdv
Várható e a közeljövőben, vagy akár a távoli jövőben az alap káosz sorozat (Skandi történetek) újra kiadása?
Erről már Caldwell többször nyilatkozott.
Az újrakiadásnak akkor van értelme, ha többszáz példány biztosan elkel. A régebbi Káosz kötetek már újrakiadásra kerültek, valószínűleg még kaphatók is a kiadónál, ha lesz újrakiadás/utánnyomás, a sorozat következő darabja (Vérkáosz) kerül sorra.
Razor:
Gondolom, azóta már megoldódott a gondod valamilyen módon, de ha ennek eredményeképpen 2 Naplovag kötettel rendelkezel, megbeszélhetjük, hogy személyes találkozó esetén /biztosan lesz 2010-ben olyan rendezvény, ahol látogatóként megjelenek/ becserélem valami másra.
Persze, főleg Allen Newman és Cherubion kötetek jöhetnek szóba. ![]()
Utoljára szerkesztette Newman (2010-02-04 16:01:44)
Kijelentkezve
Csak halkan kérdezném meg hogy ha újra kiadásra kerül a VK akkor megoldható a keret elhagyása és a régi brutál jó Skandi kaszás zhertunos borító egész oldalasra nagyítása ? ( csak mert egyik kedvenc skandis borítóm )
Kijelentkezve
Newman írta:
Razor:
Gondolom, azóta már megoldódott a gondod valamilyen módon, de ha ennek eredményeképpen 2 Naplovag kötettel rendelkezel, megbeszélhetjük, hogy személyes találkozó esetén /biztosan lesz 2010-ben olyan rendezvény, ahol látogatóként megjelenek/ becserélem valami másra.
Persze, főleg Allen Newman és Cherubion kötetek jöhetnek szóba.
Közbejött más, így a könyvklub kimaradt, de azért köszönöm a felajánlást ![]()
Kijelentkezve