1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...
Nem vagy belépve.
szl905 írta:
Nekem megvan mindkettő, nem magam miatt gondoltam, hogy érdemes lenne esetleg újra kiadni, de biztos, hogy sokan örülnének neki.
És mivel kész könyvekről van szó, már csak egybe kellene szerkeszteni, nyomtatni és kész is.
![]()
háááát Pistát ismerve ez nem csak ennyi lenne ![]()
Most komolyan: úgy rémlik azt mondta korábban, hogy át kellene írnia - ill. át szeretné írni, jobban összerakni, miegymás. Ha jól emlékszem...
Utoljára szerkesztette Halo (2010-02-06 11:30:03)
Kijelentkezve
Így van. És a Worluk átka trilógiává bővül az előzetes tervek szerint. Majd. Egyszer ![]()
Kijelentkezve
Jól van, én tudok várni. Van bőven olvasnivaló a polcomon.
Kijelentkezve
Én inkább a Káosz Dréniában brutális verzióját látnám szívesen. Hiányzik a régi Caldwell-stílus, ami annak idején annyira megfogott.
Kijelentkezve
Arra már 9 éve várunk, anno először a 2001-es A Sárkány Könnyei antológiában került említésre, mint Előkészületben!
De a Worluk átka trilógia is legalább ennyi ideje van előkészületben.
Szóval ha türelmesen várunk, egyszer csak lesz valamelyikből valami.
Kijelentkezve
spejbl írta:
kakasz írta:
Hali!Már alig várom az új művet!De sajnos nem vagyok olyan szerencsés,mint itt sokan ,hogy "frissítésképpen" elolvassam a Vérkáoszt ugyanis még minig nem sikerült hozzájutnom,egyszerüen lehetetlen.Egyébként az összes többi megvan.Valaki esetleg tudna tanácsot adni?
Vaterán elő szokott fordulni. Regisztrálj, és állítsd be a termékértesítőt, így ha valaki fölteszi, kapsz róla emilt, és lecsaphatsz rá.
Arra számíts, hogy 3000 is simán lehet az ára...
Amúgy nem zárom ki, hogy Budán a Silverland nevű üzletben van még pár példány belőle, de először telefonálj oda, hogy ne menj potyára...
A Vaterát,Tesz-veszt folyamatosan figyelem eddig sikertelenül de nem adom fel!Az ára mellékes mert ilyenre nem sajnálom a pénzt!A Silverlandet felhívom hétfőn,remélem szerencsém lesz.Köszönöm a tanácsot!
Kijelentkezve
Caldwell írta:
kakasz írta:
?
Nem biztatlak. Nekem sincs belőle példányom :-(
Viszont ha lesz újranyomás idén, akkor valószínűleg a Vérkáosz lesz az... vagy A Káosz Sárkányai. Az se biztos, hogy lesz... de ha igen, akkor is szvsz az év második felében.
A nép Vérkáoszt akar!Éljen az Atya!
Kijelentkezve
kakasz írta:
A Vaterát,Tesz-veszt folyamatosan figyelem eddig sikertelenül de nem adom fel!Az ára mellékes mert ilyenre nem sajnálom a pénzt!A Silverlandet felhívom hétfőn,remélem szerencsém lesz.Köszönöm a tanácsot!
http://www.vatera.hu/listings/index.php … 1&ob=4
Hát akkor vagy nem figyelted elég alaposan, vagy valaki túllicitált. Ezek itt lejárt aukciók az elmúlt hónapokból.
Azért durva, hogy 5000 alatt nem lehet beszerezni...
Nekem anno 2500-ért sikerült, és azóta is büszke vagyok rá...
Kijelentkezve
Ha 1-1 könyv ennyibe kerül, akkor mennyit érhet a teljes gyűjtemény? Az 73 db kötet. És még, ha nem is mindegyikért adnának 5000 Ft-ot, akkor is szép summa a vége.
Kijelentkezve
Ilyet ne is mondj... Már fordult meg a fejemben a "mi lenne ha az összes Káosz & Skandaros könyv elszállna" effekt. Gaz könyvmolyok vagy csőtörés támadása, akármi... Scary ![]()
Kijelentkezve
Igen, ez már nekem is eszembe jutott mennyi időmbe és főleg pénzembe kerülne újra beszerezni a teljes Fantasy exkluzív antológiák, Sci-fi exkluzív antológiák, Osiris könyvek sorozatokat.
Kijelentkezve
Meg van mindből az összes? Az szép kis gyűjtemény.
Kijelentkezve
Megvan az összes, hiánytalanul. Az indulástól kezdve évekig klubtag voltam (905-ös sorszámmal), aztán amikor bizonytalanná vált a klubtagság, akkor már nem fizettem be, de a könyveket mind megvettem.
De tudomásom szerint az összes hazánkban megjelent Dragonlance, Robert Ludlum, Lőrincz L. László (Leslie L Lawrence) könyvek is megvannak.
Utoljára szerkesztette szl905 (2010-02-07 13:08:52)
Kijelentkezve
Húú, szép kis könyvgyűjtemény. Hány könyved van?
Kijelentkezve
Nagyjából összeszámoltam, kb. valahol 800 db körül lehet.
Kijelentkezve
Tomcsiga: Igazad van el is felejtettem, bár sztem kicsit hiányos a honlap elsőre. Olyan kéne ami teljes Worluk világon játszódó művek időrendben.
Atya: Újabb hétvége végtermék nélkül ezek szerint
Mi a helyzet? Azért annyira nem magas a mérce amit írtam, hogy elölről kezd a KÜ-t.![]()
szl905: Nekem is megvan az összes könyv ami wolukon játszódik illetve a teljes SCI Fi sorozat...![]()
Kijelentkezve
Fefe írta:
szl905: Nekem is megvan az összes könyv ami wolukon játszódik illetve a teljes SCI Fi sorozat...
Nekem az Sci-fi, Fantasy és Osiris könyv van meg, csak a Cherubiontól van 250 könyvem.
-------
Más téma:
A Kász Ünnepe borítóját mikor csodálhatjuk meg?
Kijelentkezve
Főoldalon már láthatod egy ideje.
Kijelentkezve
Ok, bár azt hittem, hogy az a KE 1-2 borítóterve, de akko azt kapja a KÜ és a KE-nek új lesz.
Kijelentkezve
szl905 írta:
Ok, bár azt hittem, hogy az a KE 1-2 borítóterve, de akko azt kapja a KÜ és a KE-nek új lesz.
Gyakorlatilag az a regény, amit eddig KE-nek hívtunk, pár nap óta KÜ lett. Semmi nem változik, csak a cím - ugyanaz a történet, ugyanaz a címlap, ugyanazok az eddig leírt mondatok. Még a honlapomra felrakott részlet is a KÜ részlete maradt :-)))
Fefe: még csinálom. Már tényleg a vége felé járok... és majd csak akkor kezdem elölről, ha a legvégére jutok. :-))
Mármint akkor kezdem el ismét elölről összeolvasni az eddigieket... ahol azért akad még jó pár utólagos javítanivaló, szöveg beszúrás... egy-egy későbbi fordulat előkészítése, stb... Apróságok, de nagyon sok van; Rengeteg jegyzetet készítettem, hogy min KELL változtatnom. Viszont ha már csak ez lesz hátra, örülni fogok, mivel bármily sok is az apró cizellálás, az már maximum két napot vesz igénybe... vagy ha nem megy a munka, akkor hármat. De még el kell jutnom odáig.
Utoljára szerkesztette Caldwell (2010-02-08 23:20:10)
Kijelentkezve
Reális még a február vége?
Kijelentkezve
Szerintem ebbél inkább március eleje lesz.
Amúgy már lehet tudni, hogy mi az idei tervezet? Vagy még nincs ilyen?
Kijelentkezve
Érdekes, én is várom már a KÜ-t de most valahogy nem érzem úgy, hogy 'azonnal ide nekem, de rögtön' annyi olvasnivalót sikerült beszereznem karácsonyra, hogy tőlem május is lehet a megjelenés. :-)
Gondoltam leírom, hogy végre ne csak sürgetéseket kapjon szegény Atya :-)
Utoljára szerkesztette Sunet (2010-02-09 17:09:16)
Kijelentkezve
Nekem a június is jó... ![]()
Kijelentkezve
Sunet írta:
Érdekes, én is várom már a KÜ-t de most valahogy nem érzem úgy, hogy 'azonnal ide nekem, de rögtön' annyi olvasnivalót sikerült beszereznem karácsonyra, hogy tőlem május is lehet a megjelenés. :-)
Gondoltam leírom, hogy végre ne csak sürgetéseket kapjon szegény Atya :-)
Én ugyanígy vagyok Su !
Vagy csak megkoptt a türelmem 8-9 év alatt ![]()
Kijelentkezve