1991 óta a piacon, azaz 18 évesek vagyunk...
Nem vagy belépve.
Ja, tényleg.
Még egy kérdés...
A Káosz Dréniában 2.0 el fog készülni, vagy oly sok az új ötlet, hogy már valószínűleg sosem fog napvilágra kerülni? ![]()
Szívesen látnék egy ilyen könyvet a kicsiny könyvtáramban ![]()
Főleg azzal a borítóval, amit akkoriban kiraktak a könyvek utolsó oldalaira ![]()
Kijelentkezve
Úgy látszik még is akad még kérdésem ![]()
Sok felgyűlt az évek alatt....
Szóval...
Úgy tudom vannak olyan Worluk-on játszódó Caldwell művek, amik csak az Osiris sorozatban jelentek meg.
Ezeket nem lehetne kiadni egy könyvben? Valami Káosz ... névvel.
Mint pl a Káosz Démonait.
Na meg úgy a többit is a többi írótól, akik fantasy-t írtak.
Sajnos a Cherubion Fantasy Exkluzív gyűjtögetésére sincs túl nagy anyagi hátterem, örülök, ha ezeket be tudom majd szerezni egyszer hiánytalanul, kicsit költséges lenne a másik könyvsorozatot is beszerezni :S
Kijelentkezve
shadow_x írta:
Na, király, kiírta
Régóta foglalkoztat 1-2 kérdés
Hátha tudtok választ adni.
1, Miért van az, hogy a "Káosz és Rend" második kiadása és az "Orkháború" első része ugyanazt a számozást kapta a Cherubion Fantasy Exkluzívban? Konkrétan a 60ast. Ott volt egy kis kavarodás. A mostani könyvlistában nincs is benne ez a 2. kiadás.
2, Hol tudom pontosan megnézni ezt a könyvlistát? Az éppen aktuálisat. Ugyanis ha elmegyek és beszerzek egy új könyvet, akkor szinte mindig a tavalyi dátum van benne.
3, Ezzel kapcsolatban szintén volna egy kérdésem. Mármint a dátummal. Pl megvettem nemrég a Fagyföld 1-2-t. A könyvek végén mindig fel van tüntetve a könyvklub. Csak hát mindig a tavalyi. :S Még ha szeretnék is tagja lenni, esélytelen. Persze megvehettem volna 2009 év végén is a Fagyföldet és gyorsan befizethettem volna a tagsági díjat, csak hát nem érte volna meg, mert cserébe pont az általam vett könyvet kapom meg ismét.És akkor megint ott a kérdés, hogy milyen könyveket lehet megrendelni? Az utóbbi pár évben már nincs ott a könyvlista, ami a raktáron van. Néha jól jönne egy telefonszám
(Persze lehet hogy csak jól szét kéne néznem az oldalon és meglelném a válaszokat. És az is lehet, hogy rossz helyre írom a kérdéseimet. 1000 bocsi érte)
4, Az új Káosz regény mikorra várható?
És a Leon Silver-es?
Persze beleszámolva azt is, hogy a kiadás mindig késik
Üdv a fórumon!
Próbálok válaszolni a kérdéseidre, de nem biztos, hogy sikerül.
1. Ezt én számoztam el, mea culpa. Igazából nem tudtam eldönteni, mi legyen az újrakiadásokkal... Korábban beszámoztam azokat is, de aztán a vége felé - főleg amikor pár Káosz-kötetet csaknem változatlan formában újra megjelentettem, akkor már nem vettem fel őket a listára.
2. A könyvklub idei lehetőségeiről - már ha lesz idén is -, akkor arról meg fog jelenni egy hír ennek a honlapnak a főoldalán, és ott majd minden részlet megtalálható lesz.
Elvileg készül egy webshop... amikor készen lesz, akkor egyértelmű lesz, hogy mit lehet megrendelni és mit nem. Sorry, erről többet nem tudok, ez már nem az én kompetenciám.
Addig is, javaslom, hogy ha tudod, mely könyveket keresed, érdeklődj az info@cherubion.hu emailcímen. A megjelent könyvek listája pedig mindegyik könyvünkben benne van elöl - a címek, az árak nem.
3. Az új Káosz-regény A Káosz Ünnepe lesz, múlt héten készültem el vele, jelenleg a nyomdai előkészítés zajlik, hétvégén vagy jövő hét elején megy nyomdába - március huszonvalahanyadikán fog megjelenni. Erről is, amint lesz pontosabb infó, hírt adunk majd a főoldalon.
Úgy tudom, Douglas Rowland megpróbálja befejezni novemberig a Cherubion Gyermekeit, és akkor az is kijön idén.
Kijelentkezve
shadow_x írta:
Ja, tényleg.
Még egy kérdés...
A Káosz Dréniában 2.0 el fog készülni, vagy oly sok az új ötlet, hogy már valószínűleg sosem fog napvilágra kerülni?
Szívesen látnék egy ilyen könyvet a kicsiny könyvtáramban
Főleg azzal a borítóval, amit akkoriban kiraktak a könyvek utolsó oldalaira
Nem tettem le róla. De egyelőre nincs a közvetlen terveim között. Ha Skandar Graun, akkor előbb a Káosz Erdejét akarom megírni - ez a Káosz Ünnepe közvetlen folytatása.
Kijelentkezve
shadow_x írta:
Úgy látszik még is akad még kérdésem
Szóval...
Úgy tudom vannak olyan Worluk-on játszódó Caldwell művek, amik csak az Osiris sorozatban jelentek meg.
Sajnos a Cherubion Fantasy Exkluzív gyűjtögetésére sincs túl nagy anyagi hátterem, örülök, ha ezeket be tudom majd szerezni egyszer hiánytalanul, kicsit költséges lenne a másik könyvsorozatot is beszerezni :S
Ez a jelenlegi gazdasági helyzetben egyelőre nem aktuális... de évek múltán sor kerülhet ilyen gyűjteményes kötetekre is... elsősorban azokra, amik közvetlenül csatlakoznak a Káosz-ciklus fő vonulatához és már nem beszerezhetők.
Kijelentkezve
shadow_x írta:
Úgy látszik még is akad még kérdésem
Szóval...
Ezért jó annak, aki megjelenéskor beszerezte mindhárom sorozat könyveit. Szép kis gyűjtemény.
De ha szorgalmasan járod az antikváriumokat, szerintem nagyon sok könyvet fellelsz ott is. Meg vatera és egyéb helyek.
Jó állapotú könyvhez elfogadható árakon lehet hozzájutni.
Illetve van itt a fórumon is egy adok-veszek topic, ott is körülnézhetsz.
Kijelentkezve
Caldwell írta:
3. Az új Káosz-regény A Káosz Ünnepe lesz, múlt héten készültem el vele, jelenleg a nyomdai előkészítés zajlik, hétvégén vagy jövő hét elején megy nyomdába - március huszonvalahanyadikán fog megjelenni. Erről is, amint lesz pontosabb infó, hírt adunk majd a főoldalon.
Ez igen jól hangzik!
Kijelentkezve
Újabb kérdés ![]()
Ha jól emlékszem, a "Káosz" későbbi kiadásaiba bekerült egy új szereplő, aki az első kiadásban nem szerepelt.
Ki ő és mi a szerepe?
Az első kiadás sajnos nincs meg.
Még ! ![]()
Vagyis remélem... Egyszer csak összeszedek mindent...
Kijelentkezve
És a többiben amikből több kiadás készült?
Melyek azok, amikben történtek változások és melyek maradtak ugyan olyanok, mint az előtte lévő?
Kijelentkezve
Ma ért véget a KÜ nyomdai előkészítése, és az anyag már úton van a nyomdába.
Pontos megjelenési dátum még nincs (majd ha a nyomda visszajelez, hogy mikorra tudja beütemezni), de a március vége biztosan belefér... olyan huszonvalahanyadika... 25-28-a között? Ha majd lesz pontosabb dátum, megírom.
Terjedelme: 520 oldal.
Ára: 2990 Ft lesz, de ez még nem biztos, hogy végleges.
Címlap még készül, az jövő hét kedden lesz leadva nyomdába. (Már összerakosgattuk a szükséges feliratokat és az emblémát Krisztivel, de egyelőre egyikünknek sem tetszett a végleges verzió - variálni kell még a színeken, a cím méretein, elrendezésén, stb... úgyhogy egyelőre félretettük pihenni. Ez nem késlelteti semmivel a megjelenést, ha csak a jövő héten adjuk nyomdába... a belívvel van több munka.)
Egyelőre ennyi. Ha majd meglesz a végleges címlap és tudjuk a megjelenés dátumát is, kirakjuk a főoldalra a hírt és a képet.
Kijelentkezve
shadow_x írta:
Újabb kérdés
Ha jól emlékszem, a "Káosz" későbbi kiadásaiba bekerült egy új szereplő, aki az első kiadásban nem szerepelt.
Ki ő és mi a szerepe?
Az első kiadás sajnos nincs meg.
Még !
Vagyis remélem... Egyszer csak összeszedek mindent...
Volt Lendoron az a hálókészítő kisiparos, akiről később kiderült, hogy illuzionista. Az ő "előéletével" bővült kissé az anyag - megtudtuk róla, hogy egy Dzsojz nevű vízitündér... és SG-ék már korábban is találkoznak vele.
A Káosz Szívének az elejére pedig bekerült egy plusz fejezet arról, hogyan talál ki SG a romvár katakombáiból.
Más jelentős változtatás nincs, a későbbi folytatásokban sem.
Kijelentkezve
Caldwell írta:
Pontos megjelenési dátum még nincs (majd ha a nyomda visszajelez, hogy mikorra tudja beütemezni), de a március vége biztosan belefér... olyan huszonvalahanyadika... 25-28-a között? Ha majd lesz pontosabb dátum, megírom.
Ára: 2990 Ft lesz, de ez még nem biztos, hogy végleges.
Valami alakul. De ha jól látom, a szerkesztés után vaskosabb lett a kötet. Ami sose baj.
)
Kijelentkezve
Fincsi 520 oldal
Én már várom.
De furcsa mód vhogy nem vagyok annyira ráizgulva. Remélem majd ha nekiállok visszajön a feeling.
Utoljára szerkesztette Silver (2010-03-11 10:46:26)
Kijelentkezve
Majd megjön a feeling, ha a kezedben tartod a friss, ropogós könyvet.
)
Kijelentkezve
Ebben bízom én is ![]()
Kijelentkezve
szl905 írta:
Caldwell írta:
Ára: 2990 Ft lesz, de ez még nem biztos, hogy végleges.Valami alakul. De ha jól látom, a szerkesztés után vaskosabb lett a kötet. Ami sose baj.
)
naná, h. vaskosabb - bejött az oldaltörés
![]()
Kijelentkezve
Jó persze, meg 13-as helyett 14-esre lett méretezve. ![]()
Kijelentkezve
szl905 írta:
Jó persze, meg 13-as helyett 14-esre lett méretezve.
Csak vicceltek, ugye? :-)
A végére terjedelemben szinte ugyanakkora lett, mint a Vérkáosz. Az 420 oldalas könyv volt, de 10 pontos Timesból, 20 %-kal egymáshoz préselve, és 11 pontos sorközzel, és elég picike margóval. Szóval, kissé zsúfolt volt a beltartalom.
A Káosz Ünnepe ugyanaz a belformátum, mint a Fagyföld 1-2, meg a mostani exkluzívok... és így lett 520.
Na jó, hogy Halónak is igaza legyen: az új fejezetek mindig jobb oldalon kezdődnek, és emiatt van a könyvben 3 üres oldal... :-)
Kijelentkezve
A könyvet majd honnan lehet beszerezni? Úgy értem a nagyobb könyváruházakban is megtalálható lesz mint Alexandra, Libri stb. vagy csak spéci helyeken, mint pl. Silverland? Már nagyon várom! ![]()
Kijelentkezve
Kapható, bár gondolom pá nappal később, mint a Sárkánytűzben.
Kijelentkezve
Van valami hír a Káosz Ünnepe megjelenésével kapcsolatban?
Tartható még a március végi megjelenés, vagy átcsúszik áprilisra?
Kijelentkezve
elegos7 írta:
Van valami hír a Káosz Ünnepe megjelenésével kapcsolatban?
Tartható még a március végi megjelenés, vagy átcsúszik áprilisra?
Még nem tudok konkrétabbat, de szerintem tartható a március vége.
Kijelentkezve
Kitettem a hírt, a fülszöveget és a végleges címlapot a főoldalra, a hírek közé.
Végleges megjelenés dátum még nincs... csak az, hogy március vége... de amint lesz, pontosítani fogjuk.
Kijelentkezve
Caldwell írta:
Kitettem a hírt, a fülszöveget és a végleges címlapot a főoldalra, a hírek közé.
Végleges megjelenés dátum még nincs... csak az, hogy március vége... de amint lesz, pontosítani fogjuk.
Köszönjük! A türelem Káosz Ünnepét terem. ![]()
Utoljára szerkesztette szl905 (2010-03-18 10:20:15)
Kijelentkezve
Nagyon baba a borító.
A betűtípusa is tetszik, kár hogy kitakarja Skandi fáklyáját.
Ez a "Van kiút a múltból - Az idő óceánján" afféle alcím ? Vagy csak amolyan menő "eztveddmeg" felhívás ? ![]()
Kijelentkezve